'Het V75 Nakoersen- SamSam -Ticket'


Met onderstaande ticket meteen meespelen bij ZEturf?

Jägersro, zaterdag 25 november,

We gaan naar Jägersro voor het laatste hooptepunt in Zweden,
Svenks Uppfödningslöpning. Een Groep1 koers voor 2jarige. Met NL belangen.
Verder is het matig programma zoals jullie weten op mijn MINST favoriete baan. (Het liefst zal ik sla ik deze over). Net als Åby,Farjestad,Bjerke,Charlottenlund...
Het wordt dus een korte analyse met wat tekst hier en daar en bij 2⭐️ die lopen.
En beginnend met een banker.

Deel1,

2140m autostart.
Nr3,Always a Pleasure. Deze is gewoon te goed voor dit gezelschap.
Liep 12/8 een knaller van een koers en werd toen 2de achter Keep Gamble maar voor It's Peppertime. De 2 koersen daarna werd hij favoriet in V-75. Het werd ook 2x uitgeschakeld. Achteraf bleek dat hij wat ziek was. In zijn laatste koers wandelde hij naar de winst tegen mindere paarden maar zag er scherp uit. Zal hier snel aan kop zitten en dan zal hij een mindere dag moeten hebben om geklopt te worden.
Ga je verder kijken komt je uit bij het nr1,Pharagraf. Kwam de laatste wat minder uit de  maar had ook niet de beste nummers. Heeft nu een goed nr,kan vertrekken en de rug van de favoriet is prima.
Nr5,Global Delayed. Heeft 8x1 uit 17starts maar gaar hier een zware koers krijgen,buitenkant van Always a Pleasure.
Nr6,Game on Butcher van Flemming Jensen en Flemming steekt de burg nooit over om alleen maar mee te doen. Kwam er in zijn laatste koers niet aan te pas en is toen even oprust gegaan. Komt nu terug en alle ijzers blijven op stal.
Nr8,Joker Mearas. Redén... Ging goed op zonder ijzers,liep een goede koers en werd verslagen door een goed. Had slecht kunnen trainen voor die omdat de weersomstandigheden slecht waren. Zal een goede koers doen,het is jammer van het nummer.
Nr9,Midyat Zaz komt voor de 1ste keer uit voor Lovgren. Komt bij Nurmos vandaag en liet daar goede dingen maar sprong ook nog wel is.
3 (9,5,1)

Deel 2,

2140m draaistart.
De beruchte merrie-koers met 2 draaivakken. Op voorhand is niemand kansloos in deze koers...
Nr2,Mi Amore Bros.
Redén,Won zijn laatste koers maar ondanks was de driver niet helemaal tevrede. Had wat last van de baan die wat los was. Jägersro moet geen probleem zijn,heeft daar al goede resultaten gehaald.
Nr9,Bikane Wine startte een week geleden in de Breeders Crowe finale. Die koers nog is bekeken. Kreeg een koersje aan de binnenkant en de laatste bocht uit sprong ze met ALLES over! Met het veranderen van spoor werd het allemaal wat krap en kwam de galoppade... Zonder die galoppade had ze een goede prestatie neerzet vanaf nr11 tegen de top van de jaargang. Dat ze gelijk weer starten zegt mij dat ze revanche willen en wel meteen.
Nr6,Japiro Queen heeft sinds haar verhuizing naar Eklund een extra versnelling gevonden. Oke,in mindere velden maar als snelle starter zal hier kop nemen en lang aan kop gaan. Tot aan het ophalen van de bloemen?
Nr8,Cheri Cheri Lady gaat dit keer opstap met de handjes van Goop. Kan een mooie inside trip krijgen en dan kan Goop de rest oplossen.
Nr10,Heartbeat Julie kreeg een hele dure koers in Bjerke tegen goeden paarden zoals Dana EK,Global Collection. Als de trainer/driver haar hier een beetje koers koers kan geven ben ik niet verbaasd als ze wint. De trainer heeft weinig starters/ritjes maar zit vrij hoog in de %.
Lang verhaal kort,allemaal,veel of zoals ik 4 paarden.
2,6,9,10 (8)

Deel 3,

2140m autostart.
Een hele matige Gold Division en kort door de bocht met 2 paarden.
Nr10,Kentucky River is hier de zware favoriet. Sprong in zijn debuut voor Redén. Redén nu.... Kwam niet helemaal goed uit met zijn actie waardoor hij sprong. Ik wil nu dat hij zich feilloos gedraagt en een goede koers loopt. Hij voelt goed in het werk en met de koers in de benen zal hij scherper en stabieler moeten zijn. Het is niet de beste Gold Division maar Redén is wat behouden en met nr10 is het sowieso nooit makkelijk winnen maar om hier te sparen 1 van mij 2 paarden. Kentucky is 1 van de paarden van Redén die naar Parijs gaat vertrekken na deze koers.
De andere is nr7,Four Guys Dreams. Het nummer is niet het beste maar dit is een raket van start-af en zal de kop na 2,3,400m overnemen van nr1,Heart of Steel. Zag er in zijn start na een pauze strak en scherp uit wat hij ook liet zien in een koers met een hard tempo. Met die koers in de benen zal hij niet slechter zijn.
Achter deze 2 is het open. Ik ben gek op nr4,Revelation. Maar hij maakt me ook gek met zijn springen. Dit is een goed paard!!
Nr6,Rackham... Mwah
Nr8,Ultion Face is ook een goed paard maar de vorm en een slecht nummer.
Kort met 2 paarden naar deel4
7,10 (1,4)

Deel 4,

1640m autostart.
De koers van de dag. De Svensk Uppfödningslöpning voor 2 jarige paarden. Vorig jaar won Tetrick Wani als groot fav met een fout van 60-70m. Werd toen gelijk verkocht voor een gods-vermogen.... En daarna is het eigenlijk stil geworden.
Als je dit jaar de % bekijkt dan kan hier van alles gebeuren. Vandaag kunnen ze alles en morgen kunnen ze het 1ne been niet voor de andere zetten.
Over alles en iedereen kan je hier wat vertellen...
Nr2,Oriana Boke met Danny Brouwer voor de Gerrits. Won haar laatste koers sterk vanaf nr10. Heeft hier dus een veel beter nummer.
Nr3,Romulus Tooma is na 2 koersen nog ongeslagen. Ik vind dit een heerlijk paard maar om te banken....
Nr5,L'Amourpourblanca met Rick Ebbinge. Werd geschrapt na zijn winst en werd daarna 2de achter Oriana Boko.
Nr7,Duncan Cowan van Svante Båth. En Svante doet het altijd goed in deze koers. Won heen in '16-'17-'18.
Nr8,Chapter One loopt knappe koersen maar met dit nummer. Nah.
Nr10,Valnes Phenix ook van Gerrits,deze staat bij Erwin Bot in training. Het interessante hier is Kilhström op de US bike.
Ik ga hier 10 paarden nemen en hopen op een surprise...
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

Deel 5,

2140m autostart.
Ze worden niet makkelijker de koersen (het is nooit makkelijk maar soms zie je wat). Een koers voor de laagste klasse.
Ik heb hier wel een ⭐️ aan de start en die hebben ze nr10 gegeven. That's so Spicy.
Deze kreeg 18 Okt de ⭐️ na een moeilijke harde koers en stelde mij niet teleur op 14/11. Won hands down maar vanaf nr5. Nummer10 is weer wat maar het paard is nog niet uit de top3 geweest in 9starts,gaat hier wel het diepe in tegen veel betere paarden. Het idee hier is misschien wel nr11,Klondyke River. Het nummer is misschien geen eens een nadeel omdat het geen snelle starter is. Klondyke heeft wel tempo nodig en als dat erin zit dan komt deze de laatste 600m door het 3de spoor aandenderen. Alle ijzers gaan vd 1ste keer ook nog eens af wat alles heel interessant maakt.
Bij nr2,Denco's Ozzy O gaat weer een US bike achter. Won 2starts geleden met een Bike erachter en dit keer gaat Magnus A Djuse erachter zitten.
Nr4,Sober Composite dit keer met US bike en Ulf Ohlsson ipv Jenny Brunzell.
Nr5,Ula Rols van onze Rick Ebbinge,ook hier een US Bike erachter.
Nr6,The Lion gaat weer terug naar alle ijzers onder. Alle ijzers af waarschijnlijk niet bevallen. Deze kan snel vertrekken en is de waarschijnlijke koploper. Mocht dat niet teveel kracht hebben gekost dan kan Goop zomaar de bloemen ophalen.
Met een goed nr had ik mijn ⭐️ gebankt. Omdat er een ster in staat bank ik nooit een ander paard (Ula Rols) dus we gaan hier weer heerlijk languit.
1,2,3,4,5,6,7,9,10,11

Deel 6,

2140m autostart.
En hier kan je weer alles en iedereen bespreken en wat over zeggen. Ga ik niet doen! Ga hier ook banken,aan 6%.
Nr10,Grappa Boy! En nu met Goop ipv Eriksson (kiest voor nr2,Rossi Garline) en een US bike... Wat wil je nog meer???!
Kijk zijn laatste koers terug! Heeft een vliegende start met draainr6 (startnr10) en 20m geven. Komt gelijk 4de aan de binnenkant te liggen. Met 300m ligt hij los-laatste en dan komt hij met een EINDSPRINT.... Wordt hij 3de achter Ferrari Sisu en Power Doc. Dat soort staat hier niet in en als alles een beetje meezit in deze imo niet tegen te houden. 6%... Jah!!
Ga je niet hier niet in mee,zoveel mogelijk dan! Want dit is weer een wijd open koers.
Met nr2,Rossi Garline ben ik niet gelukkig geweest maar moet dan mee.
Nr3,Nugget Zon is een snelle vertrekken. 2x winst uit de laatste 3 starts. Heeft hoge pieken en diepe dalen.
Nr5,Versace Face. Volgens de trainer is hij beter dan hij laat zien. Krijgt deze keer lichtere ijzers onder om meer snelheid te krijgen. Ik pas met Versace Face.
Nr8,Catullo Jet komt uit Italië met 16x1 uit 28starts. Heeft over alle afstanden gewonnen. Het nummer is slecht maar als bij Gocciadoro goed zijn dan maakt het nummer niet uit. Ik wacht deze even af.
Nr12,Sayonara gaat haar laatste start maken in Zweden,gaat hierna richting Parijs. Maakt haar laatste start wel met een US bike erachter.
Een moeilijk koersje waar ik voor goud ga met Grappa Boy.
10 (12,2,3)

Deel 7,

2140m autostart.
Een moeilijke bronze div als afsluiter.
Nr3,Eddie the Eagle komt uit Denemarken. Heeft 21x1 uit 45starts en nog 10plaatsen,deze kan dus wel wat. Ik vind het deense niveau minder dan het zweedse niveau. In zijn laatste start,op Jägersro maakte een fout als 1 van de favorieten. Werd toen 6de,had hij 5de geworden had hij in de Silver Div moeten starten. Is een snelle starten en zal voor de kop gaan.
Nr5,Ilfindmywayhome sprong in zijn laatste koers maar dat kwam omdat het tempo er opeens uit ging en hij een sulky raakte. De trainer... Het paard is in vorm en goed voorbereid op deze koers. Heeft goede omstandigheden hier.
Nr6,Christofer Jet ook van Gocciadoro. Komt ook met prestatie's uit Italië. Staat een beetje zwaar qua winsom. Hier en daar gelezen dat het een start-raket is,we gaan het zien.
Nr10,Dragon Bar komt bij Gocciadoro vandaan en maakt zijn debuut voor Adrian Kolgjini. Broertje Dante gaat op pad met Dragon. Met Adrian had hij mijn ticket gehaald nu even niet. Is geen slecht paard.
Nr11,Smile Silvio liet in zijn comeback zien hoe goed hij is. Won een V86 koers op zijn gemakkie. Smile heeft 8 van zijn 16starts gewonnen en zal met die laatste koers scherper zijn. Deze keer gaat ook weer de US bike erachter. Het nummer had beter gekund maar gaan ze te lang te hard aan kop dan komt Smile kijken wat er te halen valt. Ik sluit af met 4 paarden.
3,5,6,11 (10)

Het Ticket:
3 (9,5,1)
2,6,9,10 (8)
7,10 (1,4)
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
1,2,3,4,5,6,7,9,10,11
10 (12,2,3)
3,5,6,11 (10)....

3200 combinatie's x 0,06=€192,00


Eskilstuna, zaterdag 18 november,

We naar Eskilstuna voor een mooi programma met de Breeders Crown finales voor 3 en 4 jarige paarden.
Met NL kansen in de finale 3jarige merrie's. Ik heb heel even met de trainer van de favoriet gesproken op VPW... Ze gaat flink de hoogte in qua % maar ik had aan die 4,5min met de trainer genoeg. Ze is 1 van mijn 2 bankers. Mijn andere banker is ook een merrie
Er zit een dikke JP op,de dure dagen van december komen er weer aan dus.... Hoogste tijd voor een knappe uitbetaling want is alweer even geleden,al denk ik dat een JP voor 5 goed geen rare gedachten is.

Deel 1,

1640m autostart.
Dit is een koers waar ze wat mijn betreft allemaal kunnen winnen.
Favoriet is nr1,Come with Age. En deze staat met zijn Silver Division winsom in een Gold Div koers. Alle ijzers gaan weer af. Deze maakt wel is een foutje maar lopende moeilijk te kloppen imo. 16/9 kwam hij ook op Eskilstuna aan de start met nr1 en nam toen kop in 05. Kan dus als een raket vertrekken,leek alles onder controle te hebben maar sprong opeens in de laatste bocht weg. Dear Friend won die koers.
Nr2,Dark Roadster. Deze komt in vorm aan de start met 4x1 uit 5 starts. Tegen mindere paarden maar ik 27/9 nog even teruggekeken. Toen opende hij in 05,8 en werd hij 30-40m voor de finish geklopt door Rome Pays Off en niemand minder dan Zeudi AMG,die won. Hoe goed die laatste is dat hebben we in de Giganten gezien. Dark Roadster kan dus ook als een kogel weg maar of hij sneller is dan nr1? Ik denk het niet... Gaan deze 2 er een lange strijd vd kop van maken dan komt nr6,Dats so Cool in beeld.
Was 4/11 in Bjerke zeer goed!! Kreeg toen het dooiespoor tegen Dear Friend en werd net geklopt door Missle Hill voor het 2de geld die koers opmaat kreeg.
Nr9,Rome Pays Off heeft hier een mooi nummer,kan kiezen uit 2 snelle vertrekkers maar gaat zelf niet echt hard weg dus waar komt hij te liggen?
Nr10,Phoenix Photo had een zeer scherp sprintje nodig om 2de achter Great Skills te worden. Goop blijft op de sulky zitten. Als het maar lang hard gaat aan de kop dan doet deze mee voor de winst.
Ik ga hier door de 1ste bochtje met 1,2,6,9,10.

Deel 2,

2140m autostart.
Hier hebben we de 1ste Breeders Crown finale,een koers voor 3jr hengsten/ruins.
Groot favoriet in nr5,Fame and Glory. Deze werd verrassend geklopt aan €1,08 door nr3,Boscha Diablo. Moet wel zeggen toen alle ijzers onder en die blijven nu op stal. In de koers daarvoor,het Zweeds Kriterium won hij hands down met alle ijzers af. Het werd hem ook niet echt moeilijk gemaakt die koers. Ik las ergens dat hij verkouden is geweest en dan is 53% teveel voor mij.
Nr3,Boscha Diablo nam met nr5 de kop in zijn laatste koers. Kreeg toen Fame and Glory naast zich. Ik dacht dat Fame&Glory dat wel even zouden winnen de laatste bocht uit. Niet dus.... Boscha Diablo liep min of meer weg. Hetzelfde scenario zie ik hier gebeuren. Boscha kop en Fame ernaast en dan gaan we kijken of de ijzers af het verschil gaan maken.
Nr1,Holcombe Zet van Redén. Het nummer1 is niet het beste op Eskilstuna zegt Redén. Het paard heeft stappen gemaakt en we hopen op een goede koers en dan zien we wel hoever we komen. 
Nr9,Nouri di Quattro heeft nog weinig verkeerd gedaan in zijn leven. Wordt een klein beetje vergeten hier door het nummer.
De laatste die ik noem is nr12,Immortal Doc.
Ik vond dat Jepson naar buiten moest gaan in zijn laatste koers maar bleef zitten. Toen het moest gebeuren in de laatste 400m dacht ik,die wordt laatste maar opeens kreeg Jepson hem op snelheid en kwam het met een knappe eindsprint. Van de 7-8ste plek kwam hij een dikke lip tekort voor de 3de plek. We gaan kort hier....
1,3,5 (9)

Deel 3,

3140m draaistart.
Een marathon koers met 15paarden en 4 draaivakken.
Nr2,Rendez Vous met Adielsson op de sulky is hier de favoriet. Won in aug-sept 3 koersen op rij maar de laatste 2 koersen waren minder. Hij draafde wat minder en de trainer heeft hem opgeknapt voor deze koers. Als Adielsson hem goed weg krijgt en hij mag het tempo drukken onderweg dan heeft de rest wat te doen.
Nr1,Mercenary wou er in zijn laatste koers weinig van weten op de sneeuw-piste van Bergsaker. Westholm was na die toch redelijk tevrede. Zegt nu dat hij dezelfde vorm nog heeft als toen hij 2x won. Het paard is een snelle vertrekker en gaat hier een mooie positie krijgen. Rug van Rendez Vous? Minpuntje dat er een gewone sulky achter moet ipv een US bike.
Nr5,Final Whisle heeft een koersje in de benen en kan een vlijmscherp sprintje afleveren. Gaat een mooie trip krijgen.
Nr10,Grappa Boy. Met deze heb ik weinig geluk. Bank ik hem,geklopt. Neem ik veel paarden,dat kan je raden..... Hij wint meestal tegen mindere tegenstanders maar krijgt hij de koers die hij nodig heeft,van ruggetje naar ruggetje en hoeft weinig te doen onderweg dan kan hij flitsen naar de streep. Heeft een mooi draai-nr en maar 6%. Mee.
Nr11,Global Collection blijft goede prestatie's neerzetten tegen goede paarden. Was dapper in Bjerke toen hij met startnr14 (autostart) 2de werd achter een goede Dana EK. In de koers daarvoor werd hij,op een klets natte solvalle (finale) geklopt door een paard wat een betere koers kreeg. Met dit goede nummer zal Mats E gelijk de aanvallen kiezen.
Nr12,Power Doc is knappe en heeft nu 3 koersen in de benen. Heeft als 3-4jr tegen de top gelopen met goede resultaten. De afstand is geen probleem,won hier in mei over de gevraagde afstand. Het probleem kan het nummer zijn,heeft een hele muur met paarden voor zich en heeft een paard naast zich. Mocht hij een mooie split krijgen/mooie koers dan doet mee ondanks 40m extra.
Nr15,Ferarri Sisu moet 60m geven. En deze Ferarri heeft tegen hele andere paarden gelopen met goede resultaten maar hoe is de vorm? Gaat mee op klasse...
1,2,3,5,10,11,12,15

Deel 4,

2140m autostart.
De Breeders Crown finale voor 4jr merrie's.
Hier staan een paar mooie merrie's in en die waren alle 3 sterk in hun serie. In dit soort koersen kan er van alles gebeuren,het blijven merrie's. Ik neem hier dan ook een standpunt en ga BANKEN.
Nr1,Aurelia Express zal voor de kop en dan is er veel gewonnen. Mocht ze de kop niet pakken kan ze alsnog met een vlijmscherp sprintje de koers winnen. In haar serie nam ze met nr4 de kop en de koers was over. Niemand kwam in de buurt. Maar....
Nr2,Decision Maker. Deze maakte op mij wel indruk in de serie. Nam toen met startnr1 de kop en is nooit meer in gevaar geweest. Ze ging de laatste 500m steeds harder lopen en nam afstand van de rest. De paarden van Melander gaan op dit moment zeer goed over de baan heen. En dit keer blijven alle ijzers thuis en heeft een perfect nummer. Mijn banker.
Nr3,O'Mara Zon won haar serie ook sterk al moest zij daarvoor de laatste 700m door het 3de spoor. Ze klopte toen nr4,Queen Bellina. In die koers zat nr11,Bikini Wine met van alles over vast op de rug van Queen Bellina. Met het nr11 zal het niet meevallen voor Bikini Wine.
Nr4,Queen Bellina en nu weer met de trainer ipv Kihlström. En dat scheelt een stukje. Ze nam kop in haar laatste koers maar kreeg wat druk aan de buitenkant en was met 70-80m te  gaan geklopt. Dat was haar eerste koers na 2 maanden pauze dus ze zal scherper aan de start komen.
Trainer Redén heeft er 2 aan de start. Nr6,Cabaret Artist. Sinds ze zonder ijzers gaat is ze een stuk verbeterd. Ze was goed na 2mnd pauze,het zal spannend zijn hoe ze het hier doet.
Nr9,Mahala. Ze had in haar laatste koers moeite met de versnellingen in de koers. Toen er ruimte was ging ze goed naar de finish,Killie hoefde daarbij de watten niet te trekken.
Nr10,Joy Sisu kreeg het niet kado in haar laatste koers maar werd netjes 3de achter Aurelia Express en Mahala. Mika Forss,de driver wint de laatste 2,3 wk best wat koersjes.
2 (3,1,4)

Deel 5,

2640m autostart.
Hier wou ik ook banken,nr4,Tearsinheaven. Zijn tegenstanders hebben slechte nummers geloot en verder is die niet het beste veld wat ik gezien heb in een bronze afdeling. Ze won 2 starts geleden een klasse1 finale en liep een nette koers na een fout in zijn laatste koers. Dat was een 1640m koers vanaf nr12. Nu krijgt hij het goede nr4,2640m en als snelle starter kan hij snel op kop zitten en mocht Untersteiner het tempo een beetje kunnen drukken dat wordt het voor de rest een moeilijke bevalling...
Zijn ergste tegenstanders is nr9, Excusez Moi. Die zijn debuut maakt voor Wäjersten. Deze jaag ik al even achterna zonder al teveel geluk btw. Sprong 23/9 weg toen hij onderweg was naar een goede klassering achter Lozano di Quattro. Kreeg toen een dure laatste 1000m. In zijn koers van 16/9 zat hij met draainr1 muurvast met alles over! Toen hij 1maal van de reling naar het 4de spoor was gegaan was het te en vloog hij nog naar de 3de plek. Gaat met dit nummer een mooie trip krijgen en zal zich met 1 ronde te gaan naast de koploper (Tearsinheaven) melden.
Nr2,Global Above All van Wäjersten met Goop aanboord. Staat hier wat maar heeft de beste positie van de 3 Wäjersten's paarden.
Nr3,Farfars Dream kan snel vertrekken,koersje in de benen en een US bike erachter dit keer. Hopelijk maakt Stefan Persson het Tearsinheaven niet te lastig van start af.
Nr5,Declan en dit keer zonder ijzers en met een US bike. Declan wordt altijd aangekeken in de wed-markt (altijd 1 van de kansbebbers) maar nu al 16 koersen zonder winst. Hopelijk 17 koersen. Kan wel wat als hij goed is wakker geworden.
Nr8,HC Crazy Horse ook van Wäjersten maar met dit nr en zijn matige startsnelheid heeft hij heel wat te doen....
4,9 (3,8)

Deel 6,

2140m autostart.
Breeders Crown finale 3jr merrie's.
En hier is mijn 3de banker.
Nr1,ESTER DEGLI DEI. Ze wordt wat groot favoriet maar ik ga voor Hollands glorie! Ze was geweldig in haar serie. Hoe ze door die lastste 600m/bocht denderder.... WOW! Op VPW kwam ik de trainer even tegen. Ik zei,Paul... Wat een kanon! Hij zei,van zulke krijg je er nooit veel in carrière. Is een hele aparte. En het nr? Is geen probleem. Meer had ik niet nodig. Banker nr3 en team Ester Degli Dei veel succes!
En andere kanshebber is ook NL handen,nr2,Ninetta Boko van Gerrits Recycling. Won ook haar serie met een sterke laatste 500m. Lag laatste indraaien laatste bocht en kwam toen met een geweldige eindsprint. Ze is niet zo snel van start dus waar komt ze te liggen? Ninetta Boko is wel degene die nr3,Adriatica haar enige nederlaag bezorgde. Is er tempo/overpace dan is zijn 1 van de 1ste bij de finish lijn!
Nr3,Adriatica van Nurmos. Is de 2de favoriet hier en ik denk als ze deze koers moet winnen dat dat vanuit het dooiespoor moet gebeuren. En dat zie ik niet gebeuren.
Nr4,Elegance Kronos heeft een snelle laatste 400m in huis en wordt beter en beter.
Nr10,A Teaser kan verrassen als alles meezit! Deze kan heel hard naar de finish gaan wat ze liet zien in de E3 finale. Ik ga hier voor Nederlands succes!
1 (3,2,10)

Deel 7,

2140m autostart.
We sluiten af met de Breeders Crown finale voor 4jr hengsten/ruins. Ik ben zuinig geweest in de vorige 6 afdelingen dus kan ruim de laatste bocht in.
Nr1,Bedazzled Sox maakte in zijn laatste koers kennis met Cleas Sjöström die de gestopte Torbjön Jansson verving. En dat was gelijk raak! Vanaf startnr11 blaasde hij als en iedereen in de laatste 400m voorbij. Bedazzled kan als een hard vertrekken en de alle ijzers gaan af maar er staan er nog een paar die keihard trekken. En hoelang gaat die strijd duren?
Nr2,Staro Mack Crowe kan ook vertrekken maar zal waarschijnlijk het nr1 niet voorbij komen. In de serie ging hij naar de winst vanuit dooiespoor tegen Miru Boko. Bij Staro gaat er nu weer een US bike achter. Hij is favoriet in deze koers maar dat loopt mij een beetje te hoog op.
Nr3,A Fair Day wordt een beetje onderschat en is misschien wel de snelste van start af. Als deze een beetje koers krijgt kan A Fair Day wel is de verrassing worden. Treft wel het sterkste veld uit zijn carrière aan en een vrij onervaren driver. Die het goed doet.
Nr4,Miru Boko werd in zijn laatste koers verslagen door nr3,Staro Mack Crowe. Nu gaan alle ijzers af en kunnen de rollen wel is omgedraaid worden.
Nr6,Michigan Bro wordt beter en beter maar het zit niet altijd mee met deze. Heeft een stukje verschrikkelijke speed. Als ze elkaar de vernieling inrijden aan kop kijk dan uit met deze...
Nr7,Xanthis Harvey van Redén. Redén zegt,Harvey was maandag geweldig in de training. Het bochtenwerk wordt steeds. Ik ga misschien een gokje wagen met de uitrusting. Nu zag ik dat hij van de week zonder ijzers was aangegeven maar staat nu weer met achter ijzers aangegeven. Over nr11,Bengan was maandag ook prima in het werk. Met dit nr heb je geluk maar Bengan komt steeds beter in vorm. Gaat met Goop op pad. In grote koersen met veel geld gaan de paarden Redén sowieso op het ticket.
Nr9,It's Peppertime. Heeft nog niet de vorm van vorig jaar maar deze kan wel wat. Het moet aan kop hard gaan voor deze en dan kan hijzelf de laatste 600-700m door het 3-4de spoor denderen.
Nr10,Following. Toen ik deze de 1ste keer zag dacht ik,daar gaan we nog veel van horen. Won over alle afstanden,kort lang midden.... En toen werd het minder met afentoe een uitschieter. Dit is geen slecht paard en de paarden van Melander doen het op het moment goed. Gaat aan 0,95% mee op het ticket.
1,2,3,4,6,7,9,10

Het Ticket:
1,2,6,9,10
1,3,5 (9)
1,2,3,5,10,11,12,15
2 (3,1,4)
4,9 (3,8)
1 (3,2,10)
1,2,3,4,6,7,9,10....

1920 combinatie's x 0,06=€115,20


Bergsaker, zaterdag 11 november,

We gaan naar Bergsaker en next week hebben we weer een "normale" analyse. Mijn little break zit er weer op en we gaan terug NL. Op naar de Giganten.

 

Een open V75 met het imo op 1 na beste paard van Zweden aan de start in deel3.

2 ⭐️ aan de start. En we hebben een Jackpot,altijd prettig en de hoogste tijd voor 7 goed want dat zit de laatste niet mee....

 

Deel 2,

Nr11,Pyrotek is mijn ⭐️. Die in een sterke perode zit. 29/9 sterk 4de met een grote four. 13/10 sterke winst op een slechte baan en 1000m dooiespoor.

3/11 wint hij weer sterk maar kreeg hem toen op maat. Heeft een hoog tempo nodig. Maar.... In diezelfde koers van 3/11 was het nr2,Lundasens Teknik sterk favoriet maar sprong toen. Is hier dus uit op revanch!

 

Deel 3,

Great Skills is na Francesco Zet het beste paard van Zweden. Klein veldje,nr1 geschrapt snel aan kop,klaar! Okè,78% een merrie maar ze zal snel aan kop zitten en dan moet zij een slechte dag hebben of andere boven zichzelf uitsteken maar ik bank haar.

 

Deel 7,

King of Djazz kreeg het niet kado in zijn laatste koers,kreeg hem duur maar won alsnog sterk. Zo sterk dat ie een ⭐️ kreeg. Dit is een open koers en met 6% moet deze mee op het ticket.

 

Het Ticket:

1,2,4,5,9,11

2,3,4,5,7,8,11,14

5 (8,6,3)

9,15 (13,10)

2 (5,1,4)

2,3,5,7,8,9

1,2,3,4,5,11,12....

 

4032 combinatie's x 0,06=€241,92


Bjerke, zaterdag 4 november,

 

Ik lig in de zon,dus alleen cijfertjes (next weekend ook cijfertjes + wat tekst van evt ⭐️) de V75 komt vanuit Bjerke,Noorwegen... Had ik ook,net als Jagersro liever overgeslagen.

Ik heb wat ⭐️ lopen en die beschrijf ik voor de rest hou ik het kort en een klein ticket want Zweden volg ik maar Noorwegen.... 🤷🏼‍♂️

 

Met een banker for start.

Deel 4,

Lucifer Boko. Zat in zijn laatste 2 koersen vast met ALLES over! 14/10 was een bronze finale tegen goede paarden. Kreeg toen laat ruimte aan de binnenkant en vloog toen naar de 5de plek. In zijn laatste koers deed Jepson alles fout wat je fout kon doen. Bleef zitten op de rug van een paard wat de hele koers dooiespoor had gehad. En die ging stilstaan... Toen er ruimte kwam was het te laat. Gaat met dit nr een goede trip krijgen,een beetje lef van Jepson en op het lange rechte stuk naar de finish wordt het spannend.

 

Deel 7,

nr14,Global Collection. Kreeg in haar laatste koers een dure laatste 800m op zware,natte baan op Solvalle. 2de-3de spoor op weg naar de finish. Ze werd toen in een Diamantstoet-finale geklopt door Luxery River die van haar rug afkwam. Het nummer is geen pretje maar het is een lange laatste rechte lijn naar de finish. 8% zou een mooie zou een mooie afsluiter zijn.

Nr5,Golden Eye SF heeft 2 koersen in de benen,kan snel vertrekken en zal hier de koploper zijn. Nr11,Southwind Boko heeft 15x1 uit 26starts maar 49% met startnummer11 is wat overdreven. 😎

 

Het Ticket:

5 (6,3,11)

3,4,9,12 (1)

3,4,5,9,10

4,5 (2,1)

1,2,3,4,6,8,10,11

2,10 (3,4)

5,11,14 (6)...

 

1920 combinatie's x 0,06=€115,20


Jägersro zaterdag 28 oktober,


We gaan naar Boden voor een imo een matige V75.

Alle aandacht is gericht op next weekend met de UET finale,V75 finales en The Masters...

Het wordt een korte "analyse" omdat er weer van alles en vooral veel deze week op mijn pad was gekomen. Ik kan nu wel al beloven dat we volgende week uitgebreid/goed voorbereid aan de start komen. We 1 ⭐️ aan de start en die start in deel5 en 1 banker...

 

Deel 1,

2140m autostart.

Op papier een 2 horse race. Nr4,Head Run en nr10,HC's Crazy Horse.

Nr4,Head Run staat gegooid op winsom in deze koers. Hoe de vorm in de Stal van Bergh is dat hebben we vorige kunnen zien met 3x winst in de V75 waaronder een demonstratie van Power in het Zweeds kampioenschap.Head Run gaat dit keer met Magnus Djuse en US bike opstap. Is snel van start en zal zich snel op kop melden...

Nr10,HC's Crazy Horse is de 1ste uitdager. Was de laatste keer geweldig na een galoppade door 4de te worden. Het nummer is niet het beste maar dit is wel 1 van de betere paarden hier.

Nr1,King of Djazz heeft nu 3 koersen voor zijn nieuwe trainer gedaan en dat gaat beter en beter. Nu gaan alle ijzers af en een US bike erachter,er zijn dus verwachtingen.

Nr2,Maybach WF is een startraket maar zal graag de kop afgeven om het dan via een koers rug koploper te proberen. Kan verrassen...

Nr6,Load Master is 1 van de 3 paard van Wäjersten die zelf voor de 10 heeft gekozen. Load Master doet het leuk en kan snel starten maar is 3,4,5 paard.

Nr11,The Oak LA is oude bekende die we 4starts geleden als mooie banker binnen kregen. Is na zijn laatste koers geschrapt en is al even niet gestart.

Nr12,Chitchat die weet wat winnen en terugkwam van pauze met gelijk te winnen. Als het te hard gaat aan kop dan is Chitchat het 1ste paard voor de winst met zijn scherpe springt.

4,10,12 (2)

 

Deel 2,

1640m autostart.

Weer een matig veld. Favoriet is nr4,I've Got Pepper. Die heeft sinds hij verhuisd is 3x1 uit 3starts. Moet gezeggen,heb die koersen bekeken,dat waren niet die beste tegenstanders. Dit is ook geen sterk veld maar nog steeds beter dan in die koersen. Kan winnen maar is van de vele...

Mijn idee hier is nr7,Hagrid. Die ging de laatste keer heel sterk tegen goede paarden zoals Global de One en Luca di Quattro (beide hadden in deze koers 60%+ gestaan.)

Kan redelijk vertrekken en als er maar een beetje positie wordt gekregen.... Is winst geen verrassing.

Een andere die interessant is nr1,Nite Owl. Sprong in zijn laatste koers gelijk weg aan de start. Is dus uit op revanche hier en dat doen ze door alle ijzers thuis te laten en een US bike erachter te hangen. Een feitje... 10starts op Boden 4x winst.

Nr11,Kluster van Wäjersten gaat het voor de 1ste keer op 1640m proberen. Was op Bollnäs 2de na een fout in de V75.

Veel middelmaat en we proberen het hier met 6 paarden.

1,3,4,5,7,11

 

Deel 3,

2140m draaistart.

Koudbloed-koers met 3 vakken en stevige favoriet in nr9,Zargo. En die won in zijn laatste vrij makkelijk in een knappe tijd. Heeft een klein maandje stil maar de berichten uit de stal zijn positief.

De andere kanshebber hier is nr11,Källsjöviking. Moet 20m geven aan de favoriet maar het is een vrij klein veld,is een snelle vertrekken en wat ook voordeel is,hij springt heel weinig! 19 starts zonder fout. Heeft de meeste paarden in deze koers vaker ontmoet en verslagen...

Achter deze 2 wordt het ienemienemutte.

9,11 (2,7)

 

Deel 4,

2140m draaistart.

De merrie-koers met 2 vakken. Hier wou ik gaan banken maar nr11,Olly Håleryd gaat uitkomen op +-60% en dat is echt teveel. Is veruit het beste paard maar nee,we gaan hier languit want het is Olly of bijna allemaal! Bijna allemaal dus en hopen.

1,2,3,4,5,6,7,9,11,12,14

 

Deel 5,

1640m autostart.

Nr3,Devils Tonque is favoriet hier. Is in vorm en zijn favoriete afstand,alle ijzers gaan af,US bike erachter,goed nummer en kan hard vertrekken. De uitdager is Lindymusclemania. Die zijn laatste koers won maar daarvoor 2x verrassend werd geklopt. Het bochten-werk is niet altijd je-van-het maar deze Amerikaan,op zijn best zal moeilijk te kloppen te zijn.

2 weken geleden kreeg ik uit het niks vanuit Zweden,Laredo Boko wins. Wed toen 5de maar zat toen met alles over vast aan de binnenkant. In zijn laatste koers geklopt door een ontketende Dragons Bar van Gocciadoro. De vorm is er,het nummer is okè (het is geen raket van start) maar de afstand.... Mwah. En ja,1x 1640m gelopen en gewonnen. Gaat toch mee op de stalvorm.

Nr9,Laradja Vrijthout staat prachtig in deze koers op winsom. De rijdster/laradja zijn een gouden duo. 1x gestart 1x winst. Normaal had ik ook nr11,Idomenio Sisu ook meegenomen maar die is na zijn laaste koers geschrapt geweest.

 

Deel 6,

2140m autostart.

Nr4,Rome Pays Off van Wäjersten heeft de loting gewonnen als snelle vertrekker. Dit keer gaat Mats Djuse met hem van start en het doel is kop nemen en anders overnemen van waars nr2,From the Mine want dan is er veel gewonnen.

Nr7,Axel Ruda treft het niet echt met zijn nummers maar het paard is topvorm. Werd in zijn laatste koers geklopt door Mellby Jinx maar legde zelfde een snelle laatste 400m af. Als deze een goede positie krijgt dan is niemand veiling voor zijn eindschot.

Nr12,Global Badman met Wäjersten zelf. Het nummer is slecht maar is misschien wel het beste paard. Dat alle ijzers afgaan is toch een teken dat er plannen zijn. Zijn start in een Monté was waarschijnlijk een test maar ook even de puntjes op de i zetten.

3 paarden in een matige Gold division en nr10,Millionsollarrhyme als reserve-paard.

4,7,12 (10)

 

Deel 7,

2640m autostart.

Mijn enige banker...

Nr3,Luv You Schermer. Wie zijn laatste koers niet heeft gezien,even terugkijken. Zal hier naar de kop vliegen en dan is het klaar. Het enige wat kan gebeuren is dat hij heet wordt en zichzelf opbrand. Is zijn laatste koers was dat niet het geval maar je weet maar nooit,het is nu ook 500m verder. Mocht hij zich gedragen is alles behalve winst een grote verrassing.

Ga je verder zoeken en tegen de favoriet in dan moet je iig de 4,5,10,12 meenemen. Maar ik ga hier Luv You Schermer banken want wat ik in zijn laatste koers zag beviel mij prima.

 

Het Ticket:

4,10 (12,2)

1,3,4,5,7,11

9,11 (2,7)

1,2,3,4,5,6,7,9,11,12,14

1,3,5,9

4,7,12 (10)

3 (4,10,12)....

 

3168 combinatie's x 0,06=€190,08
We gaan naar Åby met een mooi programma. Er staan 2 series voor de UET op het program,een mooie merrie koers en het Zweeds kampioen met goede paarden aan de start.

Åby is zoals jullie weten niet mijn favoriete baan en dan was er nog het probleem met terugkijken. Dat was opgelost tot vorige week woensdag... Het terugkijken moet ik nu echt via Zeturf gaan doen maar deze week geen ⭐️ aan de start. Het ticket is ietsie duurder dan normaal maar ik heb het gevoel dat er iets aanzit te komen.

 

 


Debuut Ticket van SamSam: Alle 7 raak, uitbetaling bijna 120.000!!Vanaf het weekend van 4 december zal hier wekelijks een ticket met onderbouwing verschijnen onder de naam:
SamSam( =gezamelijk ticket )
 

Lycka till!


We gaan naar Bergsåker met weer een JP erop...
Woensdag waren daar ook koersen en veel schrappers door het weer,totnutoe valt het mee. 5 stuks
Deel 1,
2140m draaistart
1,2,3,4,6,8,11,12,14
Deel 2,
2640m draaistart
De laatste div,draaistart dus wie weet krijgen we hier een BIG surprise hier. Ik ga kort hier...
GRAND CANYON SISU dit keer met Adielsson.
Ik ga banken maar met de 1,2,5,6,9 ga je door.
Op de nr1 dit keer U.Ohlsson en op de nr5 Mat E Djuse (zat laatste keer op de nr1)
2
Deel 3,
2640m autostart
Een matige GOLD DIV
ON TRACK PIRATE voor de laatste maal in de baan?
ALONE was niet slecht in zijn entre maar 2640m is niet in zijn voordeel.
SELMER I.H en SPICKLEBACK FACE moeten genoeg zijn.
7,11
Deel 4,
2140m draaistart
Koudbloed koers met 3 banden,pfff.
1 of veel.
In het 3de band wil ik waarschuwen voor GRISON ODIN G.L met Kontio deze keer.
GULI ROY zag er mooi uit en werd maar net verslagen,nu 2 koersen in de beentjes na pauze.
Ik ga weer banken hier,TECHO JERKEN. Als ie geen fout maakt wint ie de koers maar hij maakt nog wel is een foutje.
Billen knijpen....
Met 4,5,6,9,10,13,15 zit je dicht als je niet gaat banken,ik bank.
10
Deel 5,
2140m
De ALGOT ZONETT show of zijn Daniel Wäjersten's paarden een beetje de vorm kwijt?
DOM PERIGNON zag er prachtig uit in zijn comeback maar sprong er gelijk uit als BIG FAV,revanch?
We gaan lang uit en nemen er een paar waaronder JAQUES NOIR,die kan alles ie een goeie dag heeft.
2,3,4,5,9,10,11,12
Deel 6,
1640m autostart
Chaos van start?
We hebben hier CHAMP LANE een win-machine met 9 overwinningen uit 15starts maar heeft misschien toch iets last van alle ijzers onder.
TATTOO AVENGER heeft nu 4x op rij gesprongen en heeft het verschrikkelijke nr12 op de korte afstand maar gaat erop!
2,3,5,6,8,10,12
Deel 7,
2140m autostart
We sluiten hier af met 3 paarden.
Woensdag had ik even kontakt met Zweden,dat pakte goed uit voor sommige 😉 en ik vroeg meteen voor zaterdag...
GLOBAL LOVER was het antwoord. Klein nadeeltje,moet met ijzers. Om die reden gaat ART BROWN erop want die is ijzers gewend en dit keer met Adielsson.
ANCHOR MAN sprong gelijk weg afgelopen zaterdag in de V75 finale maar het gewonnen met ijzers onder. Gaat erop
CLAUDE P.HILL heeft vorm maar moet met ijzers
ALBERT ZONETT dit keer met U.Ohlsson
Dan wil ik nog de nr5 noemen,DOUBLE FORMULA dit staat er prachtig in!! De koers is tot 500000kr en hij heeft er 498000.
Ik hou het op 3,10

Het ticket
V I: 1,2,3,4,6,8,11,12,14
V 2: 2
V 3: 7,11
V 4: 10
V 5: 2,3,4,5,9,10,11,12
V 6: 2,3,5,6,8,10,12
V 7: 3,7,10

= 3024 combinatie's